Profilm Oy valkoinen tekstilogo.

PREMIUM

3D-visualisoinnit

PREMIUM-LAATUISET

3D-visualisoinnit tuovat rakentamattoman kohteen esiin upealla tavalla

Katseen vangitseva 3D-myyntiaineisto herättää mielikuvia korkealaatuisesta asumisesta.

Valokuvantarkasti toteutetut ja korkealaatuiset 3D-myyntikuvat ja -animaatiot, asuinaluetta ja uudiskohdetta esittelevät markkinointivideot sekä 360-virtuaalikierrokset auttavat luomaan uudiskohteelle merkittävästi kysyntää jo ennen rakennusvaiheen alkamista.

Profilm tuottaa 3D-visualisointipalveluita uudiskohteiden rakentajille sekä muille projektiin osallistuville, kuten esimerkiksi arkkitehtitoimistoille ja kohteen markkinoinnista ja välityksestä vastaaville toimijoille.

Lue lisää 3D-mallinnuksesta ja projektien etenemisestä Profilmillä!

Vaikuttavat 3D-visualisoinnit tuovat uudiskohteesi potentiaalin esille

Asuntojen ennakkomarkkinoinnissa ensimmäiset viikot ovat ratkaisevimmat. Potentiaaliset ostajat kiinnostuvat asunnoista usein heti ennakkomarkkinoinnin alkaessa, mikäli myynti-ilmoitukset tekevät riittävän suuren vaikutuksen.

Siksi on tärkeää herättää alkukiinnostus jo verkossa massasta erottuvalla uudiskohteiden 3D-myyntiaineistolla. Profilm tarjoaa kaikki ennakkomarkkinointia tehostavat palvelut kustannustehokkaasti, vaivattomasti ja aina täydellä laatutakuulla.

7 hyvää syytä investoida vaikuttavampiin 3D-myyntikuviin ennakkomarkkinoinnissa

  • uudiskohteen erottuminen myynti-ilmoitusten massasta
  • kysynnän maksimointi kilpailijoita suuremmaksi
  • asuntojen laatumielikuvan parantaminen
  • asuntojen myyntiaikojen nopeutuminen
  • asiakasmäärien kasvaminen
  • liikevaihdon kasvaminen
  • brändinäkyvyyden vahvistaminen

3D-MYYNTIKUVAT JA -ANIMAATIOT

Vaikuttavat ja fotorealistiset havainnekuvat helpottavat asuin- tai liikehuoneistoihin tutustumista jo ennen kohteen valmistumista.

3D-visualisointikuvat voidaan toteuttaa mistä tahansa asuin-, toimisto- tai liikekiinteistöstä jo suunnitteluvaiheessa, jolloin visualisointikuvia voidaan hyödyntää suunnittelusta ennakkomarkkinointiin ja kaupantekoon saakka.

360-VIRTUAALIKIERROKSET

Profilmin 360-virtuaalikierrokset ovat kolmiulotteisia mallinnuksia, jotka yksittäisiin myyntikuviin verrattuna helpottavat entisestään hahmottamaan tilan tuntua ja tunnelmaa.

Lumoavat 360-virtuaalikierrokset ovat taattuja katseenvangitsijoita, joilla saat uudiskohteesi erottumaan joukosta!

ALUE- JA KOHDEVIDEOT

Ammattimaisesti toteutetuilla asuinaluetta ja kohdetta esittelevillä markkinointivideoilla on mahdollista saada lisää potkua asuntojen myyntiin heti ennakkomarkkinointivaiheesta lähtien.

Profilmin tasokkaat markkinointivideot toteutetaan asuntojen ja lähiympäristön parhaita puolia korostaen, kohderyhmät huomioiden.