Profilm 3D-visualisointi

PREMIUM

3D-visualisoinnit

PREMIUM

3D-visualisoinneilla rakentamaton kohde esiin upealla tavalla

Katseen vangitsevat 3D-visualisoinnit herättävät mielikuvia korkealaatuisesta asumisesta.

Valokuvantarkasti toteutetut ja korkealaatuiset 3D-myyntikuvat ja 3D-animaatiot, asuinaluetta ja kohdetta esittelevät markkinointivideot sekä 360-virtuaalikierrokset auttavat luomaan uudiskohteelle merkittävästi kysyntää jo ennen rakennusvaiheen alkamista.

Profilm tuottaa 3D-visualisointipalveluita uudiskohteiden rakentajille sekä muille projektiin osallistuville, kuten esimerkiksi arkkitehtitoimistoille ja kohteen markkinoinnista ja välityksestä vastaaville toimijoille.

Tuo uudiskohteesi potentiaali esille vaikuttavilla 3D-visualisoinneilla

Asuntojen ennakkomarkkinoinnissa ensimmäiset viikot ovat ratkaisevimmat. Potentiaaliset ostajat kiinnostuvat asunnoista usein heti ennakkomarkkinoinnin alkaessa, mikäli myynti-ilmoitukset tekevät riittävän suuren vaikutuksen.

Siksi on tärkeää herättää  alkukiinnostus jo verkossa massasta erottuvalla uudiskohteiden 3D-myyntiaineistolla. Profilm tarjoaa kaikki ennakkomarkkinointia tehostavat palvelut kustannustehokkaasti, vaivattomasti ja aina täydellä laatutakuulla.

7 hyvää syytä investoida vaikuttavampiin 3D-myyntikuviin ennakkomarkkinoinnissa

  • uudiskohteen erottuminen myynti-ilmoitusten massasta
  • kysynnän maksimointi kilpailijoita suuremmaksi
  • asuntojen laatumielikuvan parantaminen
  • asuntojen myyntiaikojen nopeutuminen
  • asiakasmäärien kasvaminen
  • liikevaihdon kasvaminen
  • brändinäkyvyyden vahvistaminen

3D-VISUALISOINTIKUVAT
JA -ANIMAATIOT

Vaikuttavat ja fotorealistiset havainnekuvat helpottavat asuin- tai liikehuoneistoihin tutustumista jo ennen kohteen valmistumista.

3D-visualisointikuvat voidaan toteuttaa mistä tahansa asuin-, toimisto- tai liikekiinteistöstä jo suunnitteluvaiheessa, jolloin visualisointikuvia voidaan hyödyntää suunnittelusta ennakkomarkkinointiin ja kaupantekoon saakka.

360-VIRTUAALIKIERROKSET

Profilmin 360-virtuaalikierrokset ovat kolmiulotteisia mallinnuksia, jotka yksittäisiin myyntikuviin verrattuna helpottavat entisestään hahmottamaan tilan tuntua ja tunnelmaa.

Lumoavat 360-virtuaalikierrokset ovat taattuja katseenvangitsijoita, joilla saat uudiskohteesi erottumaan joukosta!

MARKKINOINTIVIDEOT

Ammattimaisesti toteutetuilla asuinaluetta ja kohdetta esittelevillä markkinointivideoilla on mahdollista saada lisää potkua asuntojen myyntiin heti ennakkomarkkinointivaiheesta lähtien.

Profilmin tasokkaat markkinointivideot toteutetaan asuntojen ja lähiympäristön parhaita puolia korostaen, kohderyhmät huomioiden.